Biologische glitter?!

Sinds oktober 2023 is er in Europa een verbod op plastic glitter ingevoerd, wat een belangrijke stap is richting duurzaamheid. Dit betekent echter niet dat we afscheid hoeven te nemen van de sprankeling en het plezier van glitter. Biologisch afbreekbare glitter, gemaakt van cellulose, biedt een milieuvriendelijk alternatief.

Een Duurzaam Alternatief: Biologisch Afbreekbare Glitter

Biologisch afbreekbare glitter is een fantastische vervanger voor plastic glitter. Het biedt dezelfde schittering en veelzijdigheid zonder de schadelijke impact op het milieu. Hier zijn enkele voordelen van biologisch afbreekbare glitter:

  1. Milieuvriendelijk: Deze glitter breekt volledig af in natuurlijke omgevingen, waardoor het een duurzame keuze is.
  2. Veilig: Biologisch afbreekbare glitter is niet-giftig en veilig voor gebruik op de huid, in cosmetica, en voor allerlei knutselprojecten.
  3. Veelzijdig: Van feestelijke decoraties tot creatieve kunstprojecten, biologisch afbreekbare glitter kan overal voor gebruikt worden.

Vier de Toekomst met Duurzaamheid

Het Europese verbod op plastic glitter markeert een belangrijke stap naar een duurzamere toekomst. Biologisch afbreekbare glitter biedt een geweldige manier om feestelijke momenten te vieren zonder het milieu te belasten.

Ontdek het sprankelende assortiment van Ateljee G en omarm de schoonheid van duurzaamheid. Ateljee G streeft ernaar om creatieve geesten te ondersteunen met producten die goed zijn voor de planeet. Ons assortiment omvat verschillende kleuren en maten, zodat je altijd de perfecte glitter voor jouw project kunt vinden. Bekijk ons aanbod in onze webshop!

Laten we samen een glinsterende en milieuvriendelijke toekomst creëren!

Biologische glitter?!
Terug naar blog